Strategie, visie en positionering
Een steeds hogere prijsdruk, toenemende eisen van belanghebbenden, steeds minder onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie en een toenemende regeldruk zijn voor veel ondernemers bekende factoren.

StenVi Advies helpt organisaties na te denken over hun strategie, visie en positionering. Het doel van de advisering is organisaties te helpen resultaatverbetering en een betere marktpositionering te bereiken voor zowel de korte als lange termijn. In workshops en coaching worden organisaties begeleid voor het ontwikkelen of actualiseren van hun ondernemingsstrategie. Afhankelijk van uw organisatie en de probleemstelling wordt samen met u een bedrijfsspecifieke invulling uitgewerkt.

Voorbeelden van strategie en positioneringsvraagstukken waarbij StenVi Advies u kan ondersteunen zijn:
  • Ontwikkeling van uw strategie en visie resulterend in uw ondernemingsplan;
  • Ontwikkeling en inrichting van uw marketingbeleid;
  • Effectiviteitsverhoging van salesprocessen;
  • Markt- en positionering onderzoek;
  • Haalbaarheidsonderzoeken;
  • Inrichting van uw communicatieprocessen en de dialoog met uw stakeholders.
Wij begeleiden organisaties bij veranderingsprocessen en implementatie van managementsystemen. Voor versterking van de positionering in de markt ondersteunen wij uw organisatie bij de ontwikkeling van uw communicatie met uw stakeholders zoals bijvoorbeeld een maatschappelijk jaarverslag of certificatie begeleiding waarmee u objectief kunt aantonen wat uw duurzame prestaties zijn.
Terug naar Diensten