Over ons
StenVi Advies is opgericht in 1995. Onze missie is organisaties te ondersteunen om vanuit hun eigen visie en strategie beter marktgericht te opereren, de interne organisatie zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de eisen en wensen van belanghebbenden, de stakeholders van de organisatie en innovatief en duurzaam te zijn. Wij geven onze visie en strategie invulling vanuit een netwerk van erkend deskundigen en partners.
Het vertrekpunt is steeds uw visie en strategie.
Het ijs visualiseert uw strategie en visie: Zo sterk als ijs is in het landschap, zo sterk is een goede strategie en visie voor de continuiteit van uw organisatie.
Het gezicht van StenVi Advies
Marco Kemper is oprichter van StenVi Advies. Vanuit zijn visie dat een interne organisatieverbetering gebaseerd moet zijn op de missie en visie van de organisatie én de externe eisen en wensen, volgde Marco na de technisch bedrijfskundige academische opleiding de opleiding NIMA Business marketing. Marco heeft inmiddels 23 jaar ervaring in thema's zoals maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), kwaliteit-, arbo- & milieu, (integraal) veiligheidsmanagement en marketing en positioneringsvraagstukken als manager, projectleider, consultant en intern of externe auditor in diverse sectoren zoals de grond-, weg- & waterbouw, de installatiesector, de machinebouw en medische industrie. Marco is erkend energie EPA adviseur, marketingmanager level 6 en IRCA erkend lead auditor voor de ISO 9001:2015, de ISO 14001:2018 en de ISO 45001:2018 norm.